Coaching

Je kan bij mij terecht voor coaching op een creatieve manier. Door creatieve coaching ondersteun je het verwerken en doorleven van emoties en problemen door gebruik te maken van verschillende creatieve methodes.

Door creatief bezig te zijn krijg je inzicht in je eigen handelen en leer je door op een veilige manier je grenzen te verleggen en emoties een plek te geven. We gaan aan de gang met onder andere tekenen, schilderen, klei, pen en papier, drama vormen en muziek.

Dit kan op verschillende levensgebieden en is altijd persoonlijk en op maat. Creatieve coaching kan ondersteuning bieden op emotioneel en fysiek gebied. Wil je aan de slag met je zelfbeeld of meer zelfvertrouwen krijgen, heb je moeite met grenzen, last van stress of burn-out klachten, maak dan een vrijblijvende afspraak om te kijken of ik je kan helpen.

Creatieve coaching

Creatieve coaching is geschikt voor iedereen. Je hoeft er helemaal niet creatief voor te zijn. Je gaat niet voor een mooi resultaat maar voor een goed proces!

Hoe ziet een traject eruit?

Ik wil graag eerst kennis met je maken. In een eerste, vrijblijvend gesprek, kunnen we kijken wat ik voor je kan doen en wat je van mij kan verwachten. We maken samen een plan en als je het ziet zitten gaan we samen aan de slag. Het plan is persoonlijk en op maat.