Creatieve coaching
'Lekker in je vel'-traject

coaching

Chaos in je hoofd?

Je voelt je onrustig en weet niet waar je met al je gevoelens heen moet. Soms overspoelt het leven je zo...
Je zou wel stil willen staan bij jezelf, maar meestal ren je jezelf voorbij. Je bent veel te druk, druk druk met alles en iedereen om je heen.
Wil je weer lekker in je vel zitten? Dan is dit luchtige, creatieve en ontdekkende traject een prachtige eerste stap en een cadeau aan jezelf. Probeer creatieve coaching!
Ik was voortdurend aan het piekeren en malen. Door tijdens dit traject mijn lichaam en creativiteit te betrekken, kon ik daar eindelijk van loskomen!

Wat creatieve coaching kan bieden

Dit kun je verwachten van creatieve coaching

Als creatieve coach wil ik jou helpen om meer inzicht te krijgen in jezelf. Ten eerste heb ik gemerkt dat je door creativiteit te gebruiken je nieuwe ontdekkingen kunt doen en dit gun ik jou ook! Wanneer je niet lekker in je vel zit kan je ook tegen een hoop dingen aanlopen. Van irritaties thuis tot stress op de werkvloer. In het ‘lekker in je vel’-traject doorlopen we vijf creatieve coaching sessies waarin verschillende aspecten aan bod komen die te maken hebben met dit onderwerp. Tot slot ontdek je op verrassende en creatieve manieren nieuwe dingen over jezelf en zit je weer lekker in je vel!

Wie ben jij eigenlijk? Samen gaan we hier op een creatieve manier induiken en doen we inzichten over jou op. 

Wat houdt jou bezig? Met creatieve tools gaan we hiermee aan de slag.

Hoe vaak kies jij nou echt voor jezelf? En hoe blijf je in balans? Samen doen we inzichtelijke  oefeningen om dit te ontdekken. 

Niet vullen, maar voeden. Wat eet jij op een dag en waarom? Samen gaan we ontdekken hoe je hierin goede keuzes kunt maken voor jezelf. 

Tot slot. Wanneer je sport, komt onder andere het stofje endorfine krijgt: je wordt er blij van! Hoe ervaar jij bewegen? 

Een beloning omdat je in jezelf durft te investeren

Kies er vandaag nog voor om in jezelf te investeren en weer lekker in je vel te gaan zitten. Jezelf beter leren kennen én lekker in je vel zitten, gaat je helpen op allerlei gebieden in jouw leven. Misschien denk je wel: creativiteit is niks voor mij. Maar het draait er niet om wat je maakt, maar om het gebruik van een nieuwe methode om jezelf te leren kennen. Bovendien is dit traject zo divers dat je er ook als a-creatieveling heel veel aan gaat hebben. Wat is écht lekker in je vel zitten jou waard? Misschien heb je wel allemaal zelfhulpboeken gelezen, maar ik heb gemerkt dat een echt gesprek tientallen boeken vervangt.

Investeer 277,- euro en je hebt geen zelfhulpboek meer nodig

In vijf persoonlijke sessies krijg jij weer inzicht in jezelf. Daar kan ik geen prijskaartje aanhangen, gelukkig aan mijn creatieve coaching wel. Je weet dus vanaf het begin precies hoeveel je kwijt bent, zonder verrassingen. Wil je na het traject nog meer coaching? Dan gaan we daar vervolgens samen over in gesprek.

5/5
Elke sessie heeft een ander onderwerp dat wordt aangepakt. Annemarie heeft mij echt kunnen overtuigen en ik ben met haar aan de slag gegaan. De onderwerpen die worden besproken gaan over jezelf. Wie je bent, hoe je bent en je een balans kunt vinden. Dit heeft mij goed gedaan en ik heb veel nieuwe inzichten gekregen en mooie resultaten behaald. Daar ben ik Annemarie zo dankbaar voor! Dit traject kan ik iedereen aanraden als je uit balans bent of meer over jezelf wilt weten en meer uit jezelf wilt halen, want wij zijn het waard!
Rena
Deelnemer 'Lekker in je vel'-traject

Twijfel je nog? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan!

Soms kan het een grote stap zijn om te beginnen met coaching en dat snap ik helemaal. Daarom bied ik een gratis kennismakingsgesprek aan. In een vrijblijvend gesprek kunnen we kijken wat ik voor je kan doen en wat je van mij kan verwachten. Je kunt dan eventueel ook kiezen voor losse coachingsessies in plaats van het 'lekker in je vel'-traject. Samen gaan we kijken wat er bij jou past.