'Lekker in je vel'-traject

coaching

Chaos in je hoofd?

Je voelt je onrustig en weet niet waar je met al je gevoelens heen moet. Soms overspoelt het leven je zo...
Je zou wel stil willen staan bij jezelf, maar meestal ren je jezelf voorbij. Je bent veel te druk, druk druk met alles en iedereen om je heen.
Wil je weer lekker in je vel zitten? Dan is dit luchtige, creatieve en ontdekkende traject een prachtige eerste stap en een cadeau aan jezelf.
Ik was voortdurend aan het piekeren en malen. Door tijdens dit traject mijn lichaam en creativiteit te betrekken, kon ik daar eindelijk van loskomen!

Wat creatieve coaching kan bieden

Dit kun je verwachten

Als creatieve coach wil ik jou helpen om meer inzicht te krijgen in jezelf. Ik heb gemerkt dat je door creativiteit te gebruiken je nieuwe ontdekkingen kunt doen en dit gun ik jou ook! Wanneer je niet lekker in je vel zit kan je tegen een hoop dingen aanlopen. Van irritaties thuis tot stress op de werkvloer. In het ‘lekker in je vel’-traject doorlopen we vijf sessies waarin verschillende aspecten aan bod komen die te maken hebben met dit onderwerp. Op verrassende en creatieve manieren ontdek je nieuwe dingen over jezelf en zit je weer lekker in je vel!

Wie ben jij eigenlijk? Samen gaan we hier op een creatieve manier induiken en doen we inzichten over jou op. 

We gaan kijken naar jouw zelfbeeld. Wie zie jij als je in de spiegel kijkt? 

Hoe vaak kies jij nou echt voor jezelf? En hoe blijf je in balans? Samen doen we inzichtelijke en rustgevende oefeningen om dit te ontdekken. 

Niet vullen, maar voeden. Wat eet jij op een dag en waarom? Samen gaan we ontdekken hoe je hierin goede keuzes kunt maken voor jezelf. 

Wanneer je sport, komt onder andere het stofje endorfine krijgt: je wordt er blij van! Hoe ervaar jij bewegen? 

Profiteer nu van early-birdkorting!

Een beloning omdat je in jezelf durft te investeren

Kies er vandaag nog voor om in jezelf te investeren en weer lekker in je vel te gaan zitten. Jezelf beter leren kennen én lekker in je vel zitten, gaat je helpen op allerlei gebieden in jouw leven. Misschien denk je wel: creativiteit is niks voor mij. Maar het draait er niet om wat je maakt, maar om het gebruik van een nieuwe methode om jezelf te leren kennen. Bovendien is dit traject zo divers dat je er ook als a-creatieveling heel veel aan gaat hebben. Om jou te belonen dat je in jezelf durft te investeren, bied ik een superfijne korting aan de snelle beslissers.

Betaal nu 217,- euro in plaats van 297,-

Dat is tachtig euro korting! Deze korting geldt alleen voor de eerste tien aanmeldingen voor het 'lekker in je vel'-traject. Na de eerste tien aanmeldingen zal het tarief nooit meer zo laag zijn en betaal je 297,- euro voor het traject.

Twijfel je nog? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan!

Soms kan het een grote stap zijn om te beginnen met coaching en dat snap ik helemaal. Daarom bied ik een gratis kennismakingsgesprek aan. In een vrijblijvend gesprek kunnen we kijken wat ik voor je kan doen en wat je van mij kan verwachten. Je kunt dan eventueel ook kiezen voor losse coachingsessies in plaats van het 'lekker in je vel'-traject. Samen gaan we kijken wat er bij jou past.