Persbericht: Nieuwe powerwalkingclub gestart in Nijkerk

Annemarie Westhof begint een Powerwalkingclub in Nijkerk. Daarbij sluit ze aan bij een grote landelijke organisatie die powerwalking organiseert. Naast haar werk in de sportschool Curves gaat ze nu meerdere keren per weeks powerwalks organiseren.

Powerwalking Nijkerk

Annemarie: “Powerwalking wordt steeds populairder en is nu tijdens de coronaperiode een ideale manier om toch te bewegen op een veilige manier. Niet iedereen durft of kan alweer naar de sportschool. Bij powerwalking loop je in de buitenlucht en kun je eventueel zelfs afstand houden. Met powerwalken werk je aan je conditie, je loopt op een stevig tempo en wisselt het af met oefeningen.”

Landelijke Powerwalkingclub

De landelijke organisatie Powerwalkingclub is inmiddels zelfs in het buitenland te vinden. “Ik hoop dat mensen zo plezier kunnen hebben, anderen kunnen ontmoeten en tegelijkertijd fitter kunnen worden. Ik kijk er echt naar uit hiermee te starten,” vertelt Annemarie enthousiast.

Creatieve coaching

De nieuwe ondernemer zit dan ook niet stil, want de Powerwalkingclub is slechts één onderdeel van haar nieuwe bedrijf Kommae. “Kommae staat voor een komma zetten, in plaats van een punt. Maar ook voor meekomen, als een uitnodiging. De ‘ae’ in de naam staat voor ‘Annemarie Esther’, mijn eigen naam. Met Kommae hoop ik ook creatieve ochtenden te organiseren en creatieve coaching te bieden.”

Er liggen dus nog veel plannen klaar. En dat is leuk nieuws, want Nijkerk is weer een interessante ondernemer rijker. Mocht je Annemarie willen volgen, dan kan dat via Instagram: via @kommae of @powerwalkingclubnijkerk. Als je interesse hebt in een gratis proefles, meld je dan aan via de landelijke website van de Powerwalkingclub en kies locatie Nijkerk.